Berényi Sándor - Energia gyógyász
Ajándékba kaptam az univerzumtól az energia gyógyítás rejtelmeit,
azért hogy neked jobb, egészségesebb legyen az életed.
 Ahogy Hipokratesz mondaná: 
„Nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani!”

 

Gyógyulás, egészségesebb élet

elenge~1.jpg

Kedves olvasom!

 

Üdvözöllek oldalamon, valószínűleg azért olvasod

most soraimat, mert szeretnél a problémáidra megoldást

találni, és egészségesen szeretetben, boldogan élni.

Mindenre van megoldás, ne kockáztasd egészséged, életed. Tudom milyen érzés a reménytelenség, vagy mikor nem tud aludni valaki, Tudom milyen az, amikor kínzó fájdalmaink vannak, vagy ha daganatos betegség támadja meg testünket. A gyógyszerek mellékhatásától más problémánk lesz a végén.

Tudom milyen érzés, ha valami furcsa nem megmagyarázható dolog történik körülötted, vagy ha eltűnik egy szeretet személy és nem találják. .

Ismerősek ezen kívül még ezek a problémák?

Pszichoszomatikus, allergia, stressz, tanulási problémák, anorexia – elhízás, visszatérő betegség, nehéz számodra a kapcsolatteremtés, nem találod az okát, hogy hol akadt el az életed, vagy más baj van, esetleg Hartmann energia vesz körül téged vagy a lakásodban?

Akkor keress fel bátran, ismerd meg önmagad, ez már egy út a gyógyulásodhoz. Ajándékba kaptam az univerzumtól az energia gyógyítás rejtelmeit, azért hogy neked jobb, egészségesebb legyen az életed.

Sajnos a mai világban sokan hagyjuk, hogy lényegtelen dolgok kössék, le időnket foglalják le gondolatainkat, érzelmeinket. Bele estünk abba  a csapdába, hogy hajszoljuk magunkat a több pénzért, hogy olyan anyagi javakat szerezzünk meg, amelyre nincs szükségünk. Közben  észrevétlenül de, széthullik családunk, gyermekeink tiszteletét eljátsszuk, majd végül egyedül maradtunk, és nem értjük, hogy mi történt velünk. Vannak emberek, akik még időben ráébrednek, hogy mi a fontos, és rájönnek, hogy pénzért nem szerezhető meg, a figyelem, a szeretet, a boldog család, az elégedett társ, a gyermekeink figyelme, tisztelete, változtatnak értékrendünkön, és keresik az utat testük, lelkük, szellemük harmóniájának, helyreállításához, megőrzéséhez, fejlesztéséhez.

Kitűzött célom, a belső béke és harmónia megteremtése, és a mai rohanó világban eszközöket és módszereket adjak, hogy teljes legyen az életed.

Elérhetőségem:

Berényi Sándor

06-70-571-5157

reiki.sandor@gmail.com

 

tmretezs2011.jpg

Asztali nézet