Berényi Sándor - Energia gyógyász
Ajándékba kaptam az univerzumtól az energia gyógyítás rejtelmeit,
azért hogy neked jobb, egészségesebb legyen az életed.
 Ahogy Hipokratesz mondaná: 
„Nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani!”

A humán papillomavírus (HPV vagy Human Papillomavirus) egy DNS-víruscsoport, mely a bőrön és a nyálkahártyákon okoz elváltozásokat. Több mint 100 különböző humán papillomavírus típust azonosítottak. Egyesek szemölcsöt, mások egy szubakut lefolyású fertőzést okoznak, mely daganatmegelőző állapotot jelent. A vírus bőrdaganatokat, de főleg méhnyakrákot és egyéb genitális rákot okoz.

d000002c1189033859ed5.jpg

 

 

HPV születése:

Néhány, a világon szétszórtan előforduló ritka HPV-variáns jelenlétét kimutatták a legalább 12 000 éve elszigetelt közösségekben élő dél-amerikai indiánoknál is. Ez a megfigyelés azt a feltevést támasztja alá, hogy a papillomavírus már azelőtt megjelent, mielőtt az emberi faj kialakult és az egyes etnikai csoportok szétváltak.

A HPV törzsek egyik csoportja szerencsére csak jóindulatú hámelváltozást okoz, ami könnyen eltávolítható. A papillomavírusok másik csoportja ugyan „rák-előtti” állapotot és rosszindulatú daganatot idéz elő, de nem egyforma erősséggel, és sokszor akár évtizedekig tartó lappangási idő után, mert mint jeleztük, egyéb külső tényezők is szükségesek a daganat kialakulásához.

 

Férfiak HPV fertözöttsége:

HPV-vírussal a férfiak egy részének nemi szerve is fertőzött, de esetükben ez általában nem okoz látható tüneteket és nem alakít ki betegséget. A nőknél ugyanis a vírus behatol a méhnyak felszínét borító hámszövet legalsó sejtrétegébe, ami szükséges számára ahhoz, hogy hosszú távon is életben maradjon és szaporodjon.

A férfiak részéről fennáll a visszafertőzés veszélye, azaz egy vírushordozó férfi újra megfertőzheti a betegségéből kigyógyult partnerét – akár hüvelyi, akár orális szexről van szó.

 

 

Nem csak szexuális úton terjedő vírusról van szó. GYermekkorban ha járt valaki uszodába és szemölcsös lett a víztől, akkor már eleve a szervezetben megtalálhatóak a gyökerek. Lelki okok is kiválthatják, mint pl: rég elfolytott harag, nem elégedett a szexuális életével és ezáltal belülről marcagolja magát ( biztos nem vagyok kivánatos, úgyse lesz orgazmusom stb...,). Tessék megszabadulni a gyötrő energiát elvevő gondolatoktól, úgyanis ami éppen bánt minket lelkilegben az rákos(haragos) daganatként alakul ki a szervezetben, azon a ponton amivel-akivel éppen bajunk van.

 

Persze most elképednek és felteszik a kérdést, hogy a kis gyermekek miért lesznek rákos betegek, amikor szinte nem is éltek ezen a földön. Bevallom erre még én sem jöttem rá, de valószinűleg, ha nem kisérleteznének rajtunk embereken a gyógyszerekkel, akkor a kismamák sem vinnék be szervezetükbe a sok mellékhatásokkal járó gyógyszereket. Ezáltal sajnos a magzatnak is tudunk ártani. Talán ez lehet a baj.

 

Keress fel bátran, ismerd meg önmagad, ez már egy út a gyógyulásodhoz.

Szeretettel várom jelentkezését!

Berényi Sándor: +36-70-571-5157

reiki.sandor@gmail.com

Asztali nézet