Berényi Sándor - Energia gyógyász
Ajándékba kaptam az univerzumtól az energia gyógyítás rejtelmeit,
azért hogy neked jobb, egészségesebb legyen az életed.
 Ahogy Hipokratesz mondaná: 
„Nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani!”

A terápia sok mindent foglal magába. Sokban függ a beteg hozzá állása is, ha megkeressük a lelki okozókat már fél úton vagyunk a gyógyulás felé.

Gyógyíthatatlan betegség nincsen csak gyógyíthatatlan beteg! Rajtunk múlik a gyógyulásunk, a szándékon, a hiten az akartunkon és az erőnkkön, hogy képesek legyünk önmagunkkért és egészségünkért tenni.

Sokan kérdezik hogyan történik egy ilyen kezelés. Mennyi ideig tart, milyen gyakorisággal és meddig kell a terápiát folytatni.

A kezelés ágyon történik, nyugodt környezetben, mély relaxált állapotban. Nem szükséges semmilyen egyéb segédeszköz. Nincs mellékhatása, fájdalommentes. Sokan kellemes melegségről, illetve konkrét érzetekről számolnak be.

Időtartama lehet 2 óra is, a gyógyulni kívánt egészsége lényedtől függ. A kezelések gyakorisága szintén tőled függ (nem betegségtől) volt már rá példa, hogy egyetlen kezelés hatására elhalasztottak műtétet.

A terápia magába foglalja a probléma okának feltárását, nem csupán tüneti kezelés. Ez közelebb segít az önismerethez, hiszen minden kezelés egy tanulási folyamat, mindig érik az emb ert meglepetések, én is így voltam ezzel.

Minden az akarat erőtől és lényedtől függ, megszeretnél gyógyulni? vagy inkább elzárkozol a probléma elől. De ne feled ez nem megoldás, ha homokba dugod a fejed.

 

Keress fel bátran, ismerd meg önmagad, ez már egy út a gyógyulásodhoz.

Szeretettel várom jelentkezésed!

Berényi Sándor: +36-70-571-5157

reiki.sandor@gmail.com

 

Asztali nézet