Berényi Sándor - Energia gyógyász
Ajándékba kaptam az univerzumtól az energia gyógyítás rejtelmeit,
azért hogy neked jobb, egészségesebb legyen az életed.
 Ahogy Hipokratesz mondaná: 
„Nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani!”

 

„Nemcsak azért vagyunk, manapság kimerültek,

mert sokat robotolunk,

Hanem, mert olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk,

És olyan légkörben élünk, amelyben nincs, SZERETET.

Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük, milyen teljesítményre vagyunk képesek.

A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad.

Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti ERŐVEL."

"Müller Péter: Szeretetkönyv"

 

Testi betegségeink intő jelek, melyek arról árulkodnak, hogy lelkünkben nincs harmónia. Ha ismerjük az egyes tünetek lelki hátterét, gondolataink erejével ismét helyreállíthatjuk az egészségünkhöz szükséges egyensúlyt.
Egyre szélesebb körben elfogadott az a nézet, hogy az egészség nem csupán fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi, lelki, szellemi egységként, “egészként”, harmonikusan funkcionálunk. Betegség pedig akkor következik be, ha ez az egyensúly felborul. A betegségek nagy része a lélekből, vagy szellemből fakad. A fizikai testben csak a tünetek találhatók.


 

Ha egy negatív érzelem kibillent minket az egyensúlyunkból, és ez az állapot tartósan fennáll, akkor a szervezetet átjáró energiák nem tudnak megfelelően áramlani. Elakadások, blokkok keletkeznek, amelyek szintjén az egyes szervekben, kezdetben kisebb funkciózavarok, később egyértelműen kimutatható betegségtünetek jelentkeznek. A betegségtünetek figyelmeztetnek arra, hogy felfogásunkon, hozzáállásunkon, életmódunkon változtatnunk kell. Ezekre az intő jelekre, ha mint jelképekre tekintünk, könnyebben megérthetjük lelkünkben rejlő, sokszor elnyomott problémákat.

 

Ha hajlandóak vagyunk szembenézni önmagunkkal, szembesülni a lelki problémáinkkal anélkül, hogy nem mást teszünk felelőssé

boldogtalanságunkért, betegségükért és nem csak kívülről várjuk a megoldást, akkor a betegség nem egy félelmetes ellenség, hanem az egészség útjának iránytűje lesz, amely a javunkat szolgálja. Egy tanító, aki segít, ha készek vagyunk tanulni.

 

Ahogy a tudat képes megbetegíteni a testet, ugyanúgy meg is tudja gyógyítani, ha megengedjük neki. A gondolat ereje segíthet visszanyerni egészségüket. Minden gyógyulás kulcsa a saját tudatunkban van.

Biztosat nem ígérhetünk, de talán érdemes elgondolkodni az elméleten – ártani nem árt. Tehát ne csak testünk ápolására fordítsunk hangsúlyt, törődjünk a lelkünkkel is!

Kényelmesebb persze csak a tüneteket kezelni gyógyszerekkel vagy egyéb módon, de ettől a problémát kiváltó valódi ok nem fog megszűnni, és később újra előtör valahol. Az egészség igazi útja a helyes önismeret, a pozitív gondolkodás, önmagunk és mások elfogadása, valamint a szeretet, a béke, az egyensúly és a harmónia megteremtése lelkünkben.

Ha megbetegszünk, érdemes a tüneteket alaposan megvizsgálni, és elgondolkodni azon, hogy vajon az orvosi segítség mellett mit tehetünk mi magunk saját gyógyulásunkért. Például ha influenzajárvány tombol, és te is köhögni kezdesz, nem kell azonnal megijedned, hogy akkor valamit biztos nem jól csináltál. Ám a sorozatosan visszatérő, vagy az előzmény nélküli betegségeknél talán eltűnődhetsz azon, nincs-e némi igazság abban, hogy lelki okai lehetnek.

 

Ugye te is azt szeretnéd, ha immunrendszered erős lenne természetes gyógymóddal és nem gyógyszerekkel-kémiai anyagok bevitelével jönnél helyre ( mellékhatások nélkül)

Ugye te is azt szeretnéd,

-ha a méreg anyagok eltávoznának szervezetetből természetes gyógymódal

-ha a stressz eltávozna életetből és nyugodtabb-kiegyensúlyozotabb lennél

-ha a közérzeted jobb lenne és tudnád az okát is miért nem érzed jól magad, és mi az oka

-ha lelkileg is minden a helyén lenne, és nem billegnél mint a mérleg egészségileg és hangulatilag sem


GYERE ÉS TEGYÜK RENDBE EGÉSZSÉGED!

LELKI BLOKÁDOK OLDÁSA IS FONTOS RÉSZE A KEZELÉSNEK.

A KEZELÉS UTÁN MINTHA KICSERÉLTEK VOLNA ,ELMÚLIK A FÁRADTSÁG ,A ROSSZ KÖZÉRZET,BELSŐLEG MEGÚJULSZ.

EGÉSZSÉGES VENDÉGEKET IS VÁROK AKIKNEK FONTOS A TUDATOS EGÉSZSÉG MEGŐRZÉS.

 

Keress fel bátran, ismerd meg önmagad, ez már egy út a gyógyulásodhoz.

Szeretettel várom jelentkezésed!

Berényi Sándor: +36-70-571-5157

reiki.sandor@gmail.com 


 

 

 


Asztali nézet