Berényi Sándor - Energia gyógyász
Ajándékba kaptam az univerzumtól az energia gyógyítás rejtelmeit,
azért hogy neked jobb, egészségesebb legyen az életed.
 Ahogy Hipokratesz mondaná: 
„Nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani!”

"Bárki aki harcot forgat a fejében,atok.gif

megtöri kapcsolatát az Univerzummal.

Ha uralkodni probálsz az embereken,

Akkor már le is vagy győzve!!!

Azt tanuljuk, hogyan oldjuk meg a

konfliktusokat,

Nem pedig azt hogyan csináljuk!!!" 

 

 

 

Átok, rontás, szemmel verés levétele.

Kevesen tudják, hogy az átok kilencven százaléka nem talál célba, de a maradék tíz százalék iszonyú rontást képes végezni az ember életében. Családok hullottak szét, üzletek mentek tönkre, gyermekek lettek betegek a rosszindulattal, gonoszsággal kiejtett szavak, kártékony gondolatok miatt.

Én ezen tudok segíteni természetes anyagok felhasználásával, relaxációval, mentális tudásommal és a Négy Égtáj urainak segítségével.

 

 

Az átok, rontás, mágia alacsony rezgésű energiák.

Az átok, a rontás, a kötés mind olyan energia, aminek a célja a másik ember életének megnehezítése, a sikertelensége, életének tönkretétele. Ezek igen erős befolyással, hatalommal rendelkeznek az emberek felett - ártani tudnak az élet minden területén - párkapcsolatot, vállalkozást tönkre tudnak tenni, sikertelenséget tudnak okozni, bármibe is kezd valaki.

Lehet, hogy nem tudsz megszabadulni egy másik embertől. Lehet, hogy szeretnéd, de nem tudod lezárni a kapcsolatot valakivel - akitől már nagyon szeretnél függetlenné válni.

A másik-fél, ha szintén haragos és indulatos kinyílik a kapott energiának és beengedi a szidalmakat és kész is a rontás, átok és egyéb dolgok.

....és megindul az energiavándorlás, bizony megy az egyik féltől a másikig az energiapazarlás. Mert szerintem ez pazarlás. Hiszen azt az energiát pozitív dolgokra is használhatnánk.


Pl. szeretet, megvilágosodás, megértés küldésére, mert akkor azt fogjuk visszakapni, és ezáltal erősödhetünk érzelmileg, fizikailag egyaránt!

Azonban sose felejtsük el: akik haraggal gondolnak valakire aktivizálják és életben tartják a KARMÁT.

 

Az a személy aki mágiával foglalkozik szintén karmát teremt azokkal az emberekkel akiknek szolgálatot végez. Megéri?

Egyszer visszacsapódik rá az összes küldött energia.

 

 

Kívánjunk és küldjünk minél több embernek élethelyzetre, gondolatra alacsony rezgésű eszmére Fényt, Szeretetet!

Azonban ne feledjük: minden velünk történt eseménynek részesei, bevállalói és előidézői vagyunk!

Ezeken kívül még: az emberek gyakran önátoktól is szenvednek. ("én képtelen vagyok....-rá"; "hülye vagyok"; "nekem semmi sem sikerül"; "én szerencsétlen vagyok" ........ )

Ismerős ugye ez a gondolat menetel?

Mások rossz kívánságai is megtapadnak auránkon - ami folyamatosan, a nap minden percében hat ránk - akadályoz, gátol, nehezít mindent- minden pillanatban.

Ez mind különböző erősségű lehet - az önmagunk gyengítése épp úgy, mint a mások kívánságai. A gyengébbeket magunk is le tudjuk tisztítani magunkról, (találkozásunkkor ezt megtanítom Neked, ha kéred) az erősebbeket, pedig bízd rám, mivel ezt csak képzett szakember tudja letisztítani, és védelmet is tud biztosítani (ebben is szívesen segítek bárkinek).

 

 

Keress fel bátran, ismerd meg önmagad, ez már egy út a gyógyulásodhoz.

Szeretettel várom jelentkezését!

Berényi Sándor: +36-70-571-5157

reiki.sandor@gmail.com

Asztali nézet