Berényi Sándor - Energia gyógyász
Ajándékba kaptam az univerzumtól az energia gyógyítás rejtelmeit,
azért hogy neked jobb, egészségesebb legyen az életed.
 Ahogy Hipokratesz mondaná: 
„Nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani!”

A gyógyító energiát ad a beteg, 

vagy rosszul működő testrészeknek. 

A kezelés során nem saját energiáit adja át, hanem mintegy csatornaként az univerzális energiákat közvetíti. Gyakran illetik az Isteni energiát az "intelligens" jelzővel. Ez többek között annak köszönhető, hogy az energiák pontosan ott hatnak, ahol az szükséges. Ha egy testrész nem szenved energiahiányban, akkor sem kell attól tartani, hogy kárt okoz, hiszen a fölösleges energiák egyszerűen megszűnnek.

Megfigyelhető, hogy a gyógyító kezéből melegség sugárzik, ami finom bizsergéssel vagy lüktetéssel járhat együtt. Az univerzális életenergia mindig a befogadó számára szükséges mértékben áramlik, és ő is csak annyit fogad be, amennyire szüksége van. A kezelés közben érezi az ember, hogy csatorna: „az energia nem tőled vonódik el, hanem keresztülhalad rajtad."

A kezelendő személynek kérnie kell a gyógyulást. Kérésével a kezelendő személy tudatos elhatározást tesz, hogy létének állapotáért felelősséget vállal - vágyik a változásra, vágyik a gyógyulásra. Nem a gyógyító dolga, hogy ott próbáljon segíteni, ahol nincs szükség a gyógyulásra. Az embernek nem kellene drága idejét és energiáját azokra pazarolni, akiket ez nem érdekel vagy nincsenek felkészülve ennek befogadására. Ez a szabad akarat jogának megszegése.

A Reiki öt alapelve:

  • Ma nem táplálok haragot
  • Ma nem aggódom
  • Ma hálás vagyok
  • Ma keményen dolgozom magamon
  • Ma mindenkit szeretek, s tisztelek

A Reiki nem vallás, világnézetre való tekintet nélkül működik. Feltétele viszont, hogy az, aki kéri az energiát, legyen nyitott a befogadásra, és az, aki Reiki-csatornaként energiát hív le és közvetít, hajlandó legyen eddi¬gi életén pozitív irányban változtatni, a változásért tudjon áldozatot hozni.

neuralterapia_01.jpg

 

 

Keress fel bátran, ismerd meg önmagad, ez már egy út a gyógyulásodhoz.

Szeretettel várom jelentkezésed!

Berényi Sándor:+36-70-571-5157

reiki.sandor@gmail.com

Asztali nézet