Berényi Sándor - Energia gyógyász
Ajándékba kaptam az univerzumtól az energia gyógyítás rejtelmeit,
azért hogy neked jobb, egészségesebb legyen az életed.
 Ahogy Hipokratesz mondaná: 
„Nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani!”

A Hartman zónák:

Kétszer két méteres, szabályos négyzethálós elrendezésű rendszer. Behálózza az egész földet. Sávok szélessége harminc centiméter. Amennyiben fekhelyünk ilyen ingersáv fölé kerül (aminek igen nagy a valószínűsége), eleinte nyugtalan alvást tapasztalunk, kimerülten ébredünk, majd gyulladások jelentkeznek szervezetünkben és a gyulladások kezelést követően újra és újra visszatérnek.

 

r6.jpg

 

A Hartman zóna metszéspontok felé került testrész intenzívebb negatív energiáknak van kitéve. Amennyiben a fej kerül éjszakánként egy ilyen csomópont felé, tapasztalat, hogy az illetőnél heves fejfájások jelentkeznek eleinte, majd gyakorta előfordul epilepsziás megbetegedés is. A beteg fekhelyének megváltoztatása nélkül a betegség megoldása lehetetlen.

Megfigyelés, hogy az epilepsziás gyerekek fekhelye mindig egy olyan helyen van, ahol a fej alatt egy Hartmann zóna csomópont van.

A Hartmann sávokban való tartózkodás gyulladásokat, krónikus gyulladásokat okoz és tart fenn.

 

Jó tanácsként fogadjanak el tőlem egy javaslatot! Méressék ki lakásuk földsugárzását és helyezzék fekhelyüket semleges zónába. Ezeket a sugárzásokat nem lehet árnyékolni, blokkolni, semlegesíteni egy megoldás van semleges helyre kell rakni a fekhelyet!

radarmukodes.jpg

 

Földalatti vízerek egészség károsító hatásai:

Mióta a világ - világ, a víz mindig központi helyet képviselt a teremtésben. Elképzelhetetlen lenne az élet víz nélkül. Szárazföldeken, kutakat ástak, hogy a növényeknek, állatoknak, embereknek biztosítsák a vizet. A víz feltárást egy ingával, vagy egy meghajlított fém vesszővel, vagy egy Y alakú gallyal végezték .

Típusos helyeken típus betegségek alakulnak ki.:Ha valaki hosszant fekszik egy vízér felett, kezdetben állandó fáradtságot érez, szürke lesz a színe, majd sokkizület gyulladást, PCP.- t kap, szklerózis multiplex alakul ki, és a leukémia igen gyakori. A három betegség közül éppen az, amelyre hajlama van az illetőnek. Amennyiben valakinek éjszakánként csak a feje kerül vízér földsugárzása felé, úgy az illetőnek a következő betegségek alakulhatnak ki: szürke hályog, zöld hályog, hallássérülés, fogínysorvadás, Parkinson kór, hajhullás.


 

Ha a mellkas kerül vízér felé: Váll izületgyulladás, asztma.

Hasi érintettség esetén: bélvérzés, bélgyulladás, cukorbetegség, mióma, ciszták, prosztata túltengés, csípő izületgyulladás, isiász ideggyulladás.

Ha valakinek a teste egy Hartmann csomópont fölé kerül, egy idő után, akár 4-5 év után szívinfarktus ( infarctus myocardii ) is bekövetkezhet.


Hartmann csomópont ágyékon

Amennyiben a fekhelyünk úgy helyezkedik el, hogy a vízér – Hartmann csomópont az alhasi tájon metszi testünket, úgy méh – petefészek – prosztata – vastagbél daganat alakulhat ki.

 

 

Vízerek csomópontja a fejnél

Magyarországot a statisztikákban első helyre sorolják az öngyilkosságok elkövetése terén. Mérések, több mint 60 öngyilkosságot elkövetett személy esetében azt igazolták, hogy az öngyilkos emberek fekhelyén, a fej alatt mindig egy vízér csomópont helyezkedett el. Depresszióval kezdődnek, lelki terhek nyomásával folytatódnak, majd öngyilkossághoz vezetnek, ezek a nagyon komoly energiazavarok.Láb alatt elhúzódó vízér érszűkületet okoz. Kritikus hely, ahol két vízér találkozik és éjszakánként valakinek a feje kerül oda, ott depresszió és öngyilkosság következik be. A daganatos megbetegedések hátterében minden estben vízér és Hartman zóna csomópontot találtam a beteg szerv éjszakai nyugvóhelye alatt.A Földnek van egy negatív, egészségre káros kisugárzása, amit úgy is nevezünk: geopatikus kisugárzás.

A Hartmann zónától van egy erősebb földsugárzás, a föld mélyén meghúzódó vízerek sugárzása.


A földfelszín alatt elhelyezkedő vízér

A vízerek szélessége lehet 60 - 80 centiméter, sőt akár két méter is. A vízerek 5 – 10 – 30, de akár 80 méter mélyen is húzódhatnak a földfelszín alatt.


 

Földsugárzás mentes fekhely

Megfigyeltem, hogy amennyiben a betegek hajlandóak „jó helyre”, azaz neutrális, semleges, vízér és földsugárzás mentes zónába tenni a fekhelyüket, a betegségek mélyülése megáll. Gyakorta, néhány hét után önmaguktól is elkezdenek gyógyulni.

 

Keress fel bátran, ismerd meg önmagad, ez már egy út a gyógyulásodhoz.

Szeretettel várom jelentkezésed!

Berényi Sándor: +36-70-571-5157

reiki.sandor@gmail.com

 

Asztali nézet